Sabatini er i London

Sportsdirektør Walter Sabatini har sammen med Baldissoni dratt til London nok en gang denne sommeren.

ERIK LAMELA:

Tottenham skal være lystne på argentineren. Med rundt €90 millioner på vei inn som et følge av det ryktede salget av Gareth Bale til Real Madrid har de liljehvite fra nord-London penger å handle for. De ønsker å erstatte Bale med Willian og Erik Lamela. Prisen skal ligge et sted mellom €35 og €40 millioner. Det sies at Roma kun skal være villig til å selge dersom Lamela og hans nærmeste selv presser på for en overgang. Tidligere i uka ble det meldt at Lamela selv foretrekker å bli i Roma fremfor en overgang til Premier League, men ryktene skjøt allikevel fart som en konsekvens av Sabatinis reise til London.

MARCO BORRIELLO:

Roma har nesten like lyst til å kvitte seg med Borriello som de hadde med Osvaldo. Både Fulham og West Ham har blitt nevnt i dag, men det ser ut til at det først og fremst er sistnevnte Sabatini skal ha vært i kontakt med angående en potenisell overgang.

DEMBA BA:

Osvaldo og kanskje også Borriellos erstatter kan være Chelsea-spissen Demba Ba. Spissen, som ankom de blå i januar, har havnet bak både Fernando Torres og Romelu Lukaku i spisskøen. I tillegg jakter de Wayne Rooney. Dermed kan Sabatini stå klar med et bud på den tidligere Newcastle-spissen. Mattia Destro sliter igjen med kneet, som ble operert for andre gang  i år etter U21-EM. Demba Ba har også hatt problemer med kneet, han strøk blant annet på en medisink test da han skulle signere for Stoke i 2011. Kneproblemet førte til at kontrakten han signerte med West Ham kort tid etterpå var en såkalt «pay as you play»-kontrakt. Andre navn som har blitt nevnt i forbindelse med spissplassen er Alberto Gilardino, Abel Hernandez, Gonzalo Bergessio og Alessandro Matri.