Maicon: Roma ville ha meg mest

Noen små dager etter at Morgan De Sanctis ble presentert som ny Roma-spiller var det i dag duket for Maicon sin tur til å snakke med pressen.

maicon

Romas administrerende direktør Italo Zanzi åpnet pressekonferansen med:
«Jeg vil gjerne takke fansen for deres støtte i går på den åpne treningen. Jeg har gleden av å introdusere en skikkelig mester, Maicon. Han har vunnet alt i fotball og har igjen blitt kalt opp til Brasil sitt landslag. Jeg ønsker å ønske ham velkommen til Roma. »

Maicon:

30 000 på gårsdagens trening, hva var dine tanker rundt det?

«Det var en viktig dag. Laget kan regne med fansen. Etter et vanskelig år, har de vist at de fortsatt har tro på dette laget. Jeg ville egentlig ikke gå ut på banen pga. mine følelser. Fra den første dagen jeg kom til Roma var det mange folk som ønsket meg velkommen. Jeg kan ikke vente med å komme tilbake på banen for å takke dem. «

Har du gjort noen avtaler med landslagstrener Scolari?
«Vi har ikke gjort noen avtaler, men han fortalte meg at han ville holde et øye på meg. Fjoråret gikk ikke bra, heldigvis nå etter et par treningskamper er jeg tilbake på landslaget.»

Hvorfor valgte du Roma?
«Jeg gikk etter hjerte og valgte Roma fordi de ønsket meg mer enn de andre klubbene. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å betale tilbake den sjansen de har gitt meg. Fortiden? Privatlivet har hatt ingenting å gjøre med mine dårlige prestasjoner. Jeg har alltid jobbet profesjonelt, noen ganger ting går bra, andre ganger ikke. Jeg kjenner mine styrker og mine kvaliteter og jeg håper å bevise det her i Roma. «

De Sanctis skrøyt av Rudi Garcia, hva er dine tanker om han?
«Han ga meg mye tillit med en gang og ringte meg da jeg ankom fortalte at han ville ha meg. I Frankrike har han gjort det bra, og vi håper han vil oppnå det samme med oss.»

Hva tenker du om serieåpningen?

«Vi jobber med å vinne vår første seriekamp for sesongen. Vi vil være i form for å  levere en god prestasjon.»

Er Europa-spill målet for sesongen?

«Vårt mål er å få Roma opp på toppen av tabellen for å  få spille i Europa. Vi må ta hver kamp som den kommer. Det er ingen vits i å si hvor langt vi kan komme akkurat nå. Jeg har tro på mine lagkamerater,  og vi vil gjøre alt vi kan for å komme topp 3. «

Hva er dine personlige mål for sesongen?
«Jeg trenger ikke å bevise noe for noen. Jeg må lar fotballen stå for snakkingen, fordi det er det som betyr noe. Jeg er klar for å gjøre det treneren ber meg om.»

Hva slags forhold har du fått til dine lagkamerater?
«Mine lagkamerater har gitt meg en varm velkomst. Jeg må takke dem, de har behandlet meg godt helt fra dag én. Totti? Det er ikke mye å si om ham, han er en legende. Etter mange i år i Italia er jeg glad for å spille sammen med ham. «

Hva synes du om fansen sin oppførsel i går?
«I går viste de et banner og vi håper at banneret blir annerledes på denne tiden neste år.»