Notiser 21.8: Ciao, Erik?

I dag ble Open Day, altså sesongstart før sesongstarten, avholdt på Stadio Olimpico. Drøyt 25 000 fans møtte opp til presentasjonen av spillertroppen, og det ble holdt korte taler av Rudi Garcia, Morgan De Sanctis og selvsagt også Francesco Totti. Stemningen var dog ikke helt på topp, da en gruppe fans som har vært kronisk misfornøyde siden katastrofetapet mot Lazio i Coppa-finalen markerte sin tilstedeværelse med bannere, sang og piping. På ett tidspunkt ble det så mye at Erik Lamelas kjæreste, Sofia Herrero, twittret følgende: «For en gedigen farse!». Tweeten ble slettet etter få minutter, men det gjenstår å se hvorvidt det hjelper…

… for apropos Erik Lamela. Det skrives mye om argentinerens påståtte overgang til Tottenham om dagen,  og det er langt på vei bekreftet at spillerens representanter er i Madrid for å møte utsendinger fra Londonklubben. Rykter om at Lamela selv var i London for å foreta medisinsk sjekk ble dog latterliggjort da han jogget ut på gressmatta på Olimpico tidligere i dag. Det vil i så fall dreie seg om en pris på mellom 35 og 40 millioner euro.

Demba Ba ryktes stadig nærmere Roma, da Chelsea skal være villige til å selge han for samme pris de ga når de signerte kraftspissen fra Newcastle, dvs 9 millioner euro. Ukas Londonsaga rundes pent av med at Marco Borriello nevnes i sammenheng med Fulham og West Ham, og da særlig sistnevnte når Sabatini setter inn et siste støt for å lette på lønnsposen en gang for alle.