VIKTIG: Billettinfo. til Roma – Lazio 22. september

Det har i det siste kommet en del henvendelser om billetter til førstkommende Roma derby, søndag den 22. september. Vi har forhørt oss med A.I.R.C og billetter vil være tilgjengelige, men nøyaktig pris og sektor vil de ikke kunne garantere før kamptidspunktet fastslås endelig og billettinformasjon kommer ut fra AS Roma. Men de kan garantere oss billetter i enten Tribuna Tevere eller Distinti sud, pris vil ligge i samme klasse som de andre storkampene, typ Juventus, Milan, Inter. ( mellom 40 og 75 euro)

Lazio-Roma

Det vi har fått informasjon om er hva som må til for å sikre oss billetter til kampen. Alle de som ønsker billetter til kampen må sende inn følgende til erlend@asroma.no innen lørdag 31. august:

Fullt navn, fødselsdato og fødselssted, samt en scannet kopi av pass.

Når bestillingen blir bekreftet så vil vi sende betalingsinformasjon til samtlige på listen. Billettene vil kunne hentes ved stadion før kampstart fra ca 2 timer før kampstart fra en av A.I.R.C.s medarbeidere.

Hvis det blir stemning for det vil vi se på muligheten for å møtes i Roma før/etter kampen, muligens dra samlet mot stadion. Andre spørsmål kan henvendes til erlend@asroma.no

Lazio merda!