OFFISIELT: Erik Lamela til Tottenham

AS Roma gikk tirsdag kveld ut med en pressemelding hvor de informerte om at Roma og Tottenham hadde kommet til enighet om Erik  Lamela. I samme pressemelding ble erstatteren hans også offentliggjort; Adem Ljajic

lamela_2_getty

Det har lenge vært klart at Erik Lamela sine dager i Roma har vært over. Etter å ha sittet samtlige 90 minutter på benken under kampen mot Livorno var det bare snakk om dager før Lamela ble klar for Tottenham.

Tottenham betaler Roma 30 millioner euro for Erik Lamela i tillegg til 5 millioner euro i prestasjonsbaserte bonuser. Det melder AS Roma i en pressemelding onsdag kveld.

Det ventes at Erik Lamela drar til London i kveld for å gjennomføre den medisinske testen og signere sin personlige kontrakt.

Lamela ble kjøpt for rundt 17 millioner euro fra River Plate for to år siden og fikk 66 kamper for Roma. På de 66 kampene fikk vi servert 21 uforglemmelige øyeblikk i form av mål og det er med et tungt hjerte vi nå sier farvel til den argentinske driblefanten.

Som en siste avskjed til fansen sa Lamela følgende ord på flyplassen før avgang til London: «Jeg er stolt av å ha spilt for Roma og håper å returnere en dag.»

 

 

Adem Ljajic

Ersatteren til Lamela er Adem Ljajic og Roma betaler Fiorentina 11 millioner euro + 4 millioner euro i prestasjonsbaserte bonuser. Ljajic har signert en 4 årskontrakt som går ut sommeren 2017. Det melder AS Roma i den samme pressemeldingen. Mer om Ljajic kan leses her.