Calcio mercato 30/8

Som ASRoma.no meldte i går er det stor aktivitet om dagen. Mer konkret består oppgaven i å kvitte seg med klubbens godt betalte overflødige spillere, samt hente inn erstattere som holder et høyere nivå. Enda mer bestemt dreier dette seg om å kvitte seg med overbetalte Marco Borriellog og Nicholas Burdisso, samt erstatte disse med en angriper og midtstopper. Det er lite eller ingenting nytt å melde om de to spillerne på vei ut.

Som erstatter for Burdisso håper Roma å sikre seg Mamadou Sakho. Roma får konkurranse av Liverpool. PSG skal etter sigende kreve 15 millioner euro for midtstopperen, noe som skal ha komplisert forhandlingene mellom Liverpool og PSG. Det andre alternativet forblir Davide Astori og forhandlinger mellom Sabatini og Cellino skal være pågående.

For øvrig skal eks-romaspilleren Ricardo Faty ha hørt fra sin venn Demba Ba at senegaleseren er svært lysten på en overgang til Roma. Angriperen har blitt etterspurt av trener Rudi Garcia som erstatter for Marco Borriello. Alessandro Matri, som var ryktet til Roma, er klar for AC Milan i en overgang fra Juventus verdt 11 millioner euro.

Vi nevner også at det ikke blir noen «Voglia di stringersi un pò» eller andre kjente Romasanger på Olimpico denne søndagen mot Verona. Roma tar i mot en av sine mest forhatte motstandere ideologisk sett med Curva Sud avstengt. Avstengingen skyldes rasistsiske tilrop mot AC Milans Mario Balotelli forrige sesong.