Høstens «uoffisielle» gruppetur Roma – Napoli

Nytt av året er at vi har valgt å arrangere to gruppeturer i løpet av denne sesongen, en mindre uoffisiell i høst og en større offisiell på vårparten, gruppeturen i høst vil derfor bestå av et litt mindre omfattende og høytidelig opplegg, men betyr ikke at det ikke kommer til å bli en minnerik tur! I høst har valget av kamp falt på Roma – Napoli lørdag 19. oktober(NB! Endret til fredag 18. oktober kl. 20.45). «Derby del sole» er ett av de mest klassiske oppgjørene i Serie A og historien strekker seg helt tilbake til 10 november 1929 en kamp som endte 2-2, siden den gang har det blitt spilt 133 oppgjør mellom lagene i Serie A, derav Roma har flest seiere med 45 mot Napolis 42.

Vi er allerede en håndfull som kommer til å være til stedet på kampen inkludert flere fra styret og redaksjonen. Vi håper det vil være flere som kan ha interesse av å dele et par fantastiske timer på Stadio Olimpico med oss.I tillegg til selve kampen vil vi snekre sammen et kort program og vi vil blant annet planlegge  en felles middag i hjertet av Roma.

Dette er ikke første gang det arrangeres gruppetur, tar vi med den første og uoffisielle gruppeturen er vi oppe i 4 gruppeturer med norske Romanisti, dette blir altså den femte! Her er noen bilder fra tidligere turer:

 

 

 

 

 

For påmelding til gruppeturen send mail til erlend@asroma.no med følgende info: hvem som kommer med fullt navn, fødselsdato og fødselsted + vedlagt passkopi da dette kreves for å få billetter via AIRC. Kampbillettene vil koste mellom 45 og 75 euro (for kvinner og barn under 14 er prisen uansett 45 euro)

NB! Vi i RCN bestiller ikke flybilletter og hotell, dette er opp til hver reisende, men vi svarer gjerne på spørsmål hvis det er noe dere lurer på. Kamptidspunkt er bekreftet 19. oktober kl 1800, men vi kan ikke garantere at kampen ikke vil bli flyttet.

 Flere detaljer rundt opplegget vil komme senere. Vi sees i Roma!