Rudi Garcia om sin nye jobb

Rudi Garcia har blitt intervjuet angående sin nye jobb i den evige stad av Canal+, og vi gir deg høydepunktene.  

C_3_Media_1728134_immagine_obig

Totti?

“Ikke bare en enestående spiller, men også et fantastisk menneske, av høy klasse og kvalitet. Han har et helt eget blikk for spillet, og har ingen problemer med å gjøre det umulige. Han er en ydmyk og jordnær person, og var fysisk klar for en ny sesong allerede da jeg ankom Roma.» 

“Han ønsker ingen særbehandling, og han har ikke mistet en eneste trening.  Totti er en fantastisk spiller, en av de aller aller beste. Han er ikke 20 år lenger, men han er fortsatt sjelen i dette laget, og har evner til å snu en kamp på egenhånd.»

Uttalelsene om at noen oppførte seg som Lazio-fans?
” I Roma sier man ofte at man ikke diskuterer AS Roma, man bare elsker det. Jeg kom med disse uttalelsene fordi vi trenger fansens støtte. Vi har et nytt prosjekt, og vi har en ny trener. Hvis de ikke forstår det så kan de like gjerne defineres som Laziale. Hensikten bak uttalelsen var å forsvare spillerene mine, fordi de så ut til å miste selvtilliten.» 

“Jeg skjønte at finalen i Coppa Italia var utrolig viktig og at alle rundt klubben tok dette tapet tungt, men nå sporer jeg mye optimisme.  Det viktige for meg er å jobbe med spillerenes tro og sørge for at de er klare for å spille den fotballen jeg ønsker at de skal gjøre. Alle mann jobber veldig hardt, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg ser også på det som en fordel at vi er foruten spill i Europa.» 

Er du overrasket over at du fikk jobben istedenfor Blanc? 

«Jeg er overrasket over at Sabatini visste alt om meg da vi møttes for første gang. Han kjente til meg og mine metoder, og hadde tilogmed fulgt meg før jeg vant ligaen med Lille. Det første han sa til meg var at det var de som fikk meg til å komme, men jeg som hadde fått de til å velge meg. «

«Sabatini brukte tid på å forberede meg på hvor mye press du har på deg som Roma-trenger, og at du virkelig trenger karakter for å overleve. Jeg ser ikke på dette som noe negativt, da jeg synes lidenskapen er en vakker ting, og at dette eventyret vil berike meg med erfaring»