Mot ny kontrakt for Totti

AS Roma og Francesco Totti møttes i dag på nytt. Temaet for møte var Tottis nye kontrakt som har vært en gjenganger denne sommeren. Helt siden Totti i forbindelse med presentasjon av årets draktsett uttalte at årets drakt ville være den siste har det vært spekulert i om årets sesong blir den siste for «Il bimbo d’oro». Kommentaren var nok ment mest på fleip i ekte Totti-ånd, og partene rapporteres å nærme seg en enighet.

Mauro Baldissoni, Romas Diretto Generale, som leder forhandlingene for AS Roma ønsker nå fortgang på prosessen. Totti, som innværende sesong tjener rundt 4,5 millioner euro i året, har bedt om 3,5 millionerero i året og en toårskontrakt. Roma på sin side skal være villige til å akseptere denne lengden, men har foreløpig kun tilbudt 2,7 millioner i året. Det ventes imidlertid ikke at det vil by på store problemer for partene å bli enig og det er antydet at Totti vil kunne skrive under en avtale mot slutten av måneden. Inkludert i avtalen vil det også være en klausul som gir Totti en rolle i klubben dersom han ved kontraktens utløp velger å legge skoene på hyllen.

ASRoma.no følger selvsagt utviklingen i forhandlingene nøye.