Hjem med suksess

Det ble stort sett gode resultater for Romas landslagsspillere tirsdag.

På Juventus Stadium i Torino møtte Italia Tsjekkia. Daniele De Rossi spilte hele kampen for gli azzurri, mens Alessandro Florenzi så hele oppgjøret fra de behagelige benkene. Kjenningen Libor Kozak ga Tsjekkia ledelsen, en ledelse de beholdt til pause. Men de blåkledde holdt sine velfriserte hoder kalde, og et hodestøt fra Giorgio Chiellini, samt et straffespark fra Mario Balotelli sørget for at Italia er klare for VM i Brasil.

Klare for mesterskapet er også Kevin Strootman og Nederland. Den knallharde midtbanegiganten spilte hele kampen da Nederland beseiret Andorra 2-0 på bortebane.

Brasil skal selvsagt være med og forberedte seg i går med å spille treningskamp mot Portugal. Den kampen, som ble spilt i Massachussetts, vant de 3-1. Gledelig at Maicon definitivt nærmer seg 100 % matchform etter nye 90 minutter.

Torosidis spilte hele kampen for sitt hjemland Hellas da de slo Latvia 1-0 hjemme i Athen. De er dermed sikret minst play-offplass.

På toppen i Hellas’ gruppe, med like mange poeng, finner vi Miralem Pjanic og Bosnia. De slo Slovakia 2-1 på bortebane og topper gruppe G med særdeles mye bedre målforskjell enn Torosidis og Hellas. Pjanic spilte hele kampen for sitt kjære Bosnia.

Bogdan Lobont tilbrakte hele kampen på benken da Romania tapte 0-2 hjemme for Tyrkia.

Etter 2-0 seier over Mexico er Michael Bradley og USA klare for VM. Bradley spilte dog ikke, all den tid han skadet seg under oppvarmingen til forrige kamp. Det er ventet at den hardtkjempende amerikaneren er ute i rundt én måned.