Småprat før helgen

 

Med et stengt overgangsvindu og en landskampspause er det ikke all verden å melde fra Roma om dagen. Dog er det flere spillere som har tatt seg en prat med pressen for å snakke om klubben og, ja, seg selv.

Adem Ljajic hadde en meget kort samtale med SkySport24 der han informerer om at alle i klubben kun tenker på en kamp av gangen, og att resten av landslagspausen går mot å forberede seg best mulig til mandagens match mot Parma. På slutten av det relativt lite kontroversielle intervjuet benyttet vår nye nummer 8 muligheten til å takke fansen for støtten, i tillegg til å uttrykke sin lojalitet til Rudi Garcia. Han vektla at han er fornøyd med rollen han har fått så langt, selv om han også gjerne spiller hvor enn han blir plassert på banen hvis det skulle behøves. Serberen, som har et selverklært over gjennomsnittet godt forhold til Nutella, har ikke vaert en del av sitt landslags (mislykkede) VM-kvalifisering etter personlige uenigheter med Serbias landslagstrener, nemlig eks-laziale Sinisa Mihajlović.

VM-klare Kevin Strootman har også tatt seg en prat med pressen denne uken og praten gikk løst om hans avgjørelse om å gå  til Roma i sommer. Spesielt spennende var heller ikke dette intervjuet, men kort fortalt kunne Strootman ogssa fortelle at de konsentrere seg om Parma-matchen, og at han allerede har rukket å bli glad i Roma-fansen, hvis entusiasme hjalp til å “ta bort all tvil jeg hadde om a gå til Roma”.

Mattia Destro ga også noen ord til journalistene her om dagen, men hadde intet nytt å melde om sin egen skade. Han, som legene som fansen, vet ikke når han er tilbake på banen. Men håper at det er snart. Men tror egentlig ikke det.

Vi gjør som spillerne, og gleder oss til mandagens kamp etter en altfor lang pause. I mellomtiden, god helg!