Offisielt: Totti til 2016!

Sammen med Pallotta inviterte Totti til pressekonferanse tidligere i dag, hvor de begge satt klare med hver sin penn for å skrive under på den nye kontrakten. Med dette kunne klubbpreisdenten annonsere de meget gledelige nyhetene om at den vakreste kapteinen i verden har forlenget kontrakten til ut 2015/16-sesongen.

I intervjuet som fulgte uttrykte Totti stor glede over å ha signert, og uttrykte takknemlighet ovenfor Pallotta for muligheten til å spille enda lenger for den eneste klubben han alltid har elsket og støttet, og vektla at det aldri hadde vært noe tvil om avgjørelsen: “Det var dette vi ville, både klubben og jeg”. Det er ryktet om at Totti har måtte gå med på et lønnskutt på omtrent 30 prosent.

Videre kom det spørsmål rundt VM i Brasil neste sommmer, og kapteinen kunne hverken bekrefte eller avkrefte egen interesse for a deltå: “Jeg tenker ikke på VM. Akkurat nå vi jeg gjøre det bra med Roma, så får vi se hvordan jeg føler meg både fysisk og mentalt i mai.”

Om søndagens derby hadde Totti kun dette å si: “Det er en kamp som ikke er lik noenn annen. Du ser frem i mot den og opplever den annerledes enn de andre. Tippe resultater gjør jeg aldri.”

En som ikke reserverer seg like mye mot å tipe resultater er Vincent Candela, som på Radio Mana Mana i dag kunne formidle at han ser for seg et resultat lydende 3-0 til de gulrøde på søndag. I tillegg skrøt han av prestasjonene til trener Rudi Garcia så langt i sesongen, samt de til Strootman og Benatia

Dagene tikker videre, og om drøye to døgn vil fasiten være klar. Vi gleder oss!

f749efd4f9524c1a32e475e685b8e176-039--473x264