Rudi Garcia: — Vi spilte med hjerte, som menn

Rudi Garcia:

– Dette var en kamp for menn, en kamp for talent og grintà. Det var utrolig viktig å vinne denne kampen. Vi visste at Inter kom til å være sterke på kontringer, og har derfor forberedt oss på å gi minst mulig rom defensivt. For stoltheten var det viktig å starte denne sesongen godt, og jeg håper at supporterne er glad for dette Roma-laget. Når det er sagt gjenstår 31 kamper og 93 poeng, så alt kan skje. Det er bedre å få en god overraskelse på slutten, enn å håpe på for mye og bli skuffet. Derfor skal vi fortsette å være ydmyke.

Francesco Totti:

– Dette er et solid og velorganisert lag, som samtidig lar individuelle kvaliteter komme til uttrykk. Vi skal ikke gjemme oss, men Scudetto er ikke et ord som angår oss. Vi må tilbake til Europa, og da spesielt den viktigste av de to turneringene. En karakter til De Rossi? 8+.

Daniele De Rossi:

– En karakter til Totti? Det var viktig at han scoret igjen. Det hjalp oss mye. Han har vanvittig høy verdi for oss. Følelsene etter førsteomgangen? Vel, etter 1-0 så slapp vi kanskje foten av gasspedalen. Vi hadde litt flaks som unngikk baklengsmålet. Etter 3-0 følte jeg aldri at resultatet sto i fare.

Morgan De Sanctis:

Kun ett baklengs på 7 kamper er bedre enn selv de mest positive forventningene noen hadde. Prestasjonene på banen taler sin klare sak, men vi har også hatt litt flaks. Skuddet til Guarin? Jeg så ikke en gang ballen. Jeg var mer opptatt av å ikke komme borti den på vei ut fra stolpen.

Alessandro Florenzi: 

Jeg trives veldig godt i denne rollen. Jeg spiller 30 meter nærmere mål og har mer pust og klarhet når jeg kommer i scoringsposisjon. Hvem som løper mest av meg og Gervinho? Gervinho, helt klart. I dag kom han til to avslutninger etter å ha parkert motstanderen. På en litt pinlig måte.