Offisielt: Roma-Napoli flyttes til fredag 18. oktober

Det var lenge tvil om toppkampen mellom Roma og Napoli ville bli spilt neste helg. Kampen var opprinnelig satt opp til 19. oktober kl. 18:00, men grunnet planlagte voldelige demonstrasjoner var kampen i fare.

Sky Italia bekrefter i dag at kampen flyttes til fredag 18. oktober kl. 20.45 etter at begge klubbene godtok endringen. Det sto til slutt mellom det eller å flytte kampen til en annen uke.

Programmet på gruppeturen endres naturlig nok litt, og vi i RCN beklager veldig for de som er berammet av endringen av kamptidspunktet.  For de som ønsker å være med på gruppeturen eller evt. avbestille kan kontakte Erlend Drotninghaug på mail erlend@asroma.no. Nødvendig info for bestilling av billetter er: Fult navn, Fødselsdato og fødested + Kopi av pass. Fristen for bestilling er i morgen tirsdag 8. oktober

Les mer om gruppeturen her og  på arrangement-siden på Facebook.