Spillerintervjuer

 

 

Kevin Strootman er i Nederland for tiden og uttalte seg angående hans først måneder i Roma til nettstedet fcupdate.nl:

«Det har godt bra, men det kunne ha godt bedre. De siste kampene har vært bra for min egen del, men i de første kampene kunne jeg ha vært bedre. Jeg kjenner meg selv og jeg vet jeg er veldig selvkritisk.»

«Alle er villige til å gjøre alt for å vinne, inkludert meg selv. Spillestilen er litt annerledes enn i Nederland, i Italia er det like viktig å score som å ikke slippe inn mål. Etter en god defensiv takling får du komplimenter.»

«Det er veldig viktig å ha tålmodighet, i fem av syv kamper har vi ligget under eller hatt uavgjort etter 45 minutter, man lærer dermed å være tålmodig.»

«Han (Totti) kan ikke gå vanlig i byen. Hvis vi møter hundre fans på gaten vil nitti av dem gå til han. Jeg er veldig takknemlig for at han alltid har bestemt seg for å bli værende i Roma, alle er glade for at han har signert en ny kontrakt.»

 

Maicon var opprinnelig tatt ut til Brasil sin landslagstropp, men måtte melde frafall etter skaden han pådro seg mot Sampdoria. Backen uttalte seg angående skaden til «LANCE!Net»:

«Jeg har startet med fysisk trening denne uken for å bli klar til kampen mot Napoli som kommer etter landslagspausen. Skaden kom på et ugunstig tidspunkt da jeg spilte fast på Roma. Det er fortsatt klart at jeg vil kjempe for å bli med i troppen til neste års VM.

 

Miralem Pjanic ble byttet ut under kampen mot Inter grunnet en liten skade, men er nå med den Bosniske landlagstroppen. Selv melder han seg klar til tjeneste både for Roma og Bosnia:

«Alt er bra, jeg fikk et lite spark mot Inter, men det er ikke noe spesielt»

 

Gervinho fikk seg også en liten smell etter å ha løpt i fra samtlige spillere i Milano på lørdag, men heller ikke den skaden var noe særlig alvorlig:

«Jeg har fått en liten smell, men det er ingenting alvorlig. Jeg trenger bare litt hvile for å komme meg.»


Federico Balzaretti er tilbake i landslagstroppen og var med på gårsdagens pressekonferanse hvor han hadde blant annet dette å meddele den fremmøtte pressen:

«Takket være meg selv og AS Roma er jeg endelig tilbake i troppen og jeg er veldig tilfreds med å være tilbake i varmen.»

«Etter en sesong med dårlig atmosfære og dårlige resultater er det det nå det motsatte. Det er en god atmosfære i gruppen og vi har stor selvtillit, seirene har kommet som følge av gode prestasjoner og det er tilfredsstillende.»

«Denne endringen er takket være alle, vi var i stand til å endre det dårlige miljøet som var. Vi har fortjent alle seirene så langt.»

«Osvaldo har dratt for en grunn som du vet, og det er ikke på grunn av dårlige resultater. Han har gitt veldig mye til gruppen og han er fortsatt godt likt.»

«VM? Det kommer an på flere faktorer, men jeg er veldig glad for å være her nå. Jeg jobber mot å kunne dra til Brasil.»

«Scudetto? Det er for tidlig å snakke om det etter syv kamper, det er lag som er mer kvalifisert enn oss som Juventus og Napoli.»

«Vi får vente å se hvordan vi reagerer når det kommer vanskeligheter, mens de (Juventus/Napoli) er mer vant til å kjempe om de beste plasseringene.»

«Garcia har bygget opp sitt prosjekt på enkelhet og ro. Han er daglig tilstede i jobben og på alle andre måter.»