Ubeseirede landslagsmenn

Miralem Pjanic måtte byttes ut på Giuseppe Meazza etter å ha fått seg en smell mot Inter, men den trykken ser ut til å ha sluppet taket. Pjanic startet hverfall kveldens kamp for Bosnia på hjemmebane mot Liechtenstein. Det ble en spasertur i parken for hjemmelaget som til slutt vant 4-1.

Kevin Strootman spilte 81 minutter da Nederland slaktet Ungarn 8-1 på hjemmebane. Etter 25 minutter scoret Romas nederlender og la på til 2-0 etter at Robin van Persie hadde gitt de oransje ledelsen. Snaue kvarteret senere assisterte han Jermain Lens sin 3-0 scoring. To minutter etter dette hadde Strootman et skudd i stanga.

Federico Balzaretti, som er suspendert når Roma tar imot Napoli, spilte hele kampen da Italia ranet med seg ett poeng fra Parken. Balzaretti hadde ingen stor dag på jobben og slet voldsomt med tidligere Juventus-spiss Nicklas Bendtner som dyttet inn to baller bak Gianluigi Buffon. Alessandro Florenzi tilbrakte hele kampen på benken. Det var forøvrig to tidligere Roma-spillere som gjorde målene for Italia, henholdsvis Pablo Osvaldo og Alberto Aquilani.

Vasilis Torosidis spilte hele kampen for sitt land da Hellas slo Slovakia 1-0 på hjemmebane. Dermed er Torosidis og Hellas a-poeng med Pjanic og Bosnia, men med betydelig svakere målforskjell. Hellas har Liechtenstein hjemme i sin siste kamp, mens Bosnia møter Litauen på bortebane.

Hedersmannen Bogdan Lobont holdt buret rent da hans Romania lett slo Andorra 4-0 på bortebane. Dermed lever play-off-håpet i aller høyeste grad for Romas andrekeeper. De har like mange poeng som Tyrkia som tar imot Nederland på tirsdag. Romania skal på sin side ta imot Estland hjemme i Romania.