Program for «Uoffisiell» gruppetur, Roma – Napoli

Etter mye frem og tilbake og rykter om at kampen skulle flyttes til Napoli på grunn av en gjeng demonstranter som intar verdens fineste hovedstad lørdag 19., endte Lega Calcio og Romas prefekt opp med å flytt kampen til fredag 18. neste uke. Det er utrolig synd for de som hadde tenkt seg på kampen og har flybilett ned til Roma lørdagen og det beklager vi på det sterkeste. Alikvel er det 35 stolte nordmenn som har sikret seg billett og er klare for høstens hittill største oppgjør i Serie A.

Her er programmet for neste helgs tur, og som dere kan se er det planlagt en fellesmiddag for de som ønsker, lørdag 19. på il Ciak i Trastevere. Hvis noen som ikke har skaffet billett gjennom oss, men alikevell befinner seg i Roma lørdag og ønsker å delta på middagen, send en mail til erlend@asroma.no

 

Program Gruppetur høsten 2013