Strootman usikker foran toppkampen

Kevin Strootman pådro seg en ankelskade under fredagens oppgjør mot Ungarn og er utelukket fra Nederland sin siste VM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia. Napoli-matchen står i fare for 23-åringen. strootman

 

Nederlands trener Luis van Gaal uttalte søndag at restitusjonen ville ta tid og at kveldens kamp mot Tyrkia kom i tidligste laget for Strootman. Det medisinske apparatet på Triagoria skal dog være optimistiske for at nysigneringen skal rekke å bli klar til fredagens toppoppgjør mot Napoli i følge GdS.

Mens vi er inne på skader:

Miralem Pjanic har slitt med kneet under sitt landslagsopphold med Bosnia, men vil mest sannsynlig spille i kveldens avgjørende kamp mot Litauen som kan sende Bosnia til sitt første VM-sluttspill noen sinne.

Maicon er nå tilbake og klar for kamp igjen etter skaden han fikk for tre uker siden. Det samme gjelder Michael Bradley som har vært på sidelinjen i over en måned.

Av spillere som garantert mister Napoli-kampen er det fortsatt skadde Mattia Destro og suspenderte Balzaretti. Mest sannsynlig vil Dodó ta plassen til Balzaretti og starte sin første kamp siden Roma møtte Napoli på hjemmebane sist.

 

PS! I kveld får vi vite om det er Miralem Pjanic sitt Bosnia eller Vasilis Torosidis sitt Hellas som går til VM og hvem som må ta til takke med play-off. Bogdan Lobont og Romania kjemper om play-off i Gruppe D, mens Florenzi og Balzaretti skal ut i kamp mot Armenia på Sao Paolo i kveld.