Skadesituasjonen før kampen mot Napoli

537860567_7dc9397e53_oEtter snart to uker med landslagspause og flere spillere på oppdrag for deres respektive nasjoner er det på tide å ta en titt på status i Casa Roma før fredagens viktige toppkamp mot Napoli. Il Derby della Sud (som tidligere brukte være en fredelig affære) er et av de største hatoppgjørene i Den evige stad og avisene er følgelig stappfulle av spekulasjoner.

Sikkert er det at Federico Balzaretti ikke spiller etter sitt røde kort mot Inter sist. Med tanke på hvordan han fremstod mot Danmark og Niklas Bendtner i Parken er det kanskje like greit. I utgangspunktet skulle en tro at en småskadet Torosidis gikk rett inn på laget, men akkurat nå ligger Dodo best an til å starte på venstreback. Maicon er tilbake på høyreback etter sitt skadeopphold.

Andre som sliter med småskader er Miralem Pjanic, Tim Jedvaj og Kevin Strootman. Sistnevnte stod angivelig over Nederlands kamp i går på grunn av et ankelproblem. Rapportene fra styrkerommet på Trigoria i dag går imidlertid ut på at nederlenderen starter mot Napoli. Gervinho trente også alternativt, men dette skal være grunnet landslagspausen og den lange reisen.

Ellers er Mattia Destro tilbake i trening og forventes på sikt å være med å kjempe om en plass i startellveren. Det er primært Tottis posisjon Destro konkurerer om, noe som kan vise seg svært vanskelig med Il Capitanos nåværende form. Destro forventes ikke å være i troppen mot Napoli fredag.

ASRoma.no følger status rundt AS Roma dag til dag frem til fredag.