Nyheter, 20/10

I den gulrøde delen av den italienske hovedstaden handler det meste om dagen om å rett og slett bade i ren glede over denne smått mirakuløse serieåpningen, men noe småplukk er det dog å melde.

Under fredagens oppgjør mot Napoli måtte som kjent både vår kjære kaptein og Gervinho byttes ut med hver sin skade, noe som selvfølgelig ga frysninger nedover ryggen til mang en gulrød supporter i ren bekymring. Det finnes i skrivende stund lite konkret informasjon om omfanget til skadene, annet enn at det spekuleres i at Totti sannsynligvis vil miste den potensielt utfordrende bortekampen mot Udinese neste helg. I Gervinhos tilfelle skal det i det hele tatt dreie seg om en god, gammeldags lårhøne som Ivorianeren allerede skal  mer eller mindre ha ristet av seg.

I andre nyheter kan vi melde at Walter Sabatini bestemt seg for å være proaktiv foran neste sesong, og har allerde vært i Sør-Amerika for å plukke opp unge og obskure talenter. Abner Felipe Souza de Almeida, eller bare Abner, er en 17 år gammel back som vil slutte seg til Roma til neste sommer. Angivelig har Coritiba-spilleren blitt fulgt av både Manchester City og ovennevnte Udinese. Abner debuterte på A-laget tidligere i høst, og har også rukket å få med seg 4 kamper for Brasil U21-landslag.

Som vi har sett tidligere, kan godeste Walter både treffe og bomme vesentlig med slike kjøp, men vi håper selvsagt på det beste.