Takk til alle deltakere på sesongens første gruppetur!

Den ”uoffisielle” gruppeturen kan ikke beskrives på noen annen måte enn en kanonsuksess, særlig når Roma endte med å gruse Napoli og Juventus tapte mot Fiorentina i en dramatisk snuoperasjon. Det var 35 deltakere som tok turen helt til Roma selv om kampen ble flyttet i siste liten, og det må være mer enn godkjent. De reisende kom seg alle på kamp uten problemer på veien og det virket som at alle hadde storkost seg. Vi sender en hilsen til de to vennegjengene fra henholdsvis Bodø og Trondheim som var med på å skape liv og god stemning, håper vi ser noen av dere på tur med oss igjen!

Her har dere et album med noen utvalgte bilder fra kampen.

Roma Club Norvegia vil om ikke lenge offentligjøre hvilken kamp vårens gruppetur kommer til å bli, så følg med!

IMG_2314