Borriello: «Vi har ikke vunnet noe enda, men fansen må drømme»

 

 

Marco Borriello:

«Det er en viktig rekord som setter oss inn i rekordbøkene, men vi har ikke vunnet noe enda. Scoringen min var bare en del av glasuren på kaka. Scudetto? Målet er å komme oss til Europa og vi har dratt fra fjerdeplassen enda mer. Til fansen vil jeg si at de må drømme, vi skal ha beina godt plantet på jorda, men fansen må drømme etter så mange år.»

Alessandro Florenzi:

«Garcia sa at jeg skulle angripe i bakrom og utfordre en mot en for å få slått inn i midten til Marco (Borriello). Chievo kom for 0-0 og de er et godt lag, men vi er glade for at vi greide å slå dem.»

Leandro Castan:

«Vi gjør det bra, men det er mye som mangler, det er bare spilt ti kamper og vi må fortsette som dette. Gult kort? Jeg synes det ikke var et gult kort ettersom jeg ikke taklet han, dommeren syntes det motsatte og gav meg kortet. Scudetto? Når en vinner 10 av 10 blir det fort sånn, men som sagt er det mye som mangler, men vi drømmer.»

Rudi Garcia:

«Vi har 27 trollmenn, fra keeperen De Sanctis til kapteinen i angrepet, hele laget er magisk, de gir alt for å vinne og gir alt utpå banen. Chievo fortjener absolutt ikke å ligge på sisteplass og jeg sa her om dagen at dette ville bli den vanskeligste kampen våres hittil og jeg tok ikke feil. Å få 10 av 10 var veldig viktig ettersom Juventus og Napoli vant sine kamper, mens Inter og Fiorentina avga poeng. Det viktigste er at det er 11 poeng ned til fjerdeplassen. Vi skal nå spise middag og fokusere på søndagens kamp.»

Francesco Totti:

«Vi spilte veldig forsiktig og etter at Marco scoret gav vi alt. Scoringen hans var veldig viktig og gav oss de poengene vi kom for. Marco er en viktig spiller i gruppen og han spiller med hjerte i hver kamp. Nå må vi fokusere på Torino, det blir en veldig vanskelig utfordring.»