RCNs offisielle gruppetur våren 2014

Som dere kanskje har lagt merke til har vi i år valgt å ha to gruppeturer, en mindre ”uoffisiell”  i høst og en større tur til våren der vi satser på utvidet program med forskjellige utflukter og aktiviteter i tillegg til selve kampen.  Høstens kamp ble Roma – Napoli og som dere kanskje vet var det en knallsuksess, det var ca 35 nordmenn som tok turen og med tilnærmet fullsatt stadion og seier må vi kunne si at det var en opplevelse for livet.

Styret i Roma Club Norvegia har vurdert kalenderen nøye for vårens tur og har kommet frem til at det beste alternativet er Roma – Milan den 27. April. Dette er en av årets største kamper publikumsmessig og hvis Milan følger vanlig formkurve kommer de til å være på vei oppover tabellen etter en dårlig høstsesong.  At Roma kommer til å kjempe i toppen virket å være ganske klart og når det er nest siste hjemmekamp betyr det fullsatt Olimpico.

Grunnet erfaringen vi har opparbeidet oss kan det lønne seg å bestille reise slik at dere har noen dager å gå på i forhold til fare for at kampen blir flyttet fra søndag til lørdag eller fredag.  Det italienske fotballforbundet er kjent for å ikke forholde seg 100% til den oppsatte kalenderen.

Flere detaljer og påmelding til gruppeturen vil komme senere, men bli med på facebook-eventen hvis du planlegger å bli med: https://www.facebook.com/events/1428633224019267/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

 

Striscione