Spillervurderinger Torino

Morgan De Sanctis – 7,0

Så ble det atter en gang baklengs for Morgan De Sanctis etter over 700 minutter med rent bur. Burvokteren kan ikke lastes for baklengsmålet som kom velplassert og fra kort hold. Har ellers god kontroll på det han foretar seg og krever respekt i feltet. En aldeles strålende redning når Meggiorini fyrer av en meget farlig volley.

Maicon – 6,o

Han har mistet litt av det fine momentumet han hadde innledningsvis i sesongen, Maicon. Fortsatt god til å forsere mann når han kommer i fart, men mot Torino ble det derimot litt for omstendelig offensivt. Kunne ved flere anledninger lagt inn, men valgte heller å gå for støttepasninger.

Mehdi Benatia – 6,5

Totalt sett svak kamp, riktignok i Benatia-standard. Åpner bra og har noen meget flotte brytninger høyt i banen. Får et gult kort som gjør at han må stå over mot Sassuolo, et kort som han kanskje ville fått uansett, men det kom nok litt for tidlig til at det var planlagt. Litt mer rufsete enn ellers. Skulle hatt frispark i forkant av utligningsmålet og det er vanskelig å bebreide ham noe særlig for Cercis scoring. Ut etter 73 minutter med en smell.

Nicolas Burdisso – 6,5

En kamprusten Burdisso, som riktignok så hverken mer eller mindre Burdisso-aktig ut enn vanlig. Helt OK sesongdebut av argentineren, som fortsatt stort sett får jobben gjort.

Federico Balzaretti – 6,0

Får pluss for sin deltakelse i målet med sin strålende pasning til Miralem Pjanic. Er som alltid villig med fremover og produktiviteten hverken bedre eller dårligere enn fra den andre kanten. Sliter voldsomt med Alessio Cerci defensivt og må ty til ufine midler ved et par anledninger. Noe på etterskudd ved utligningsmålet.

Daniele De Rossi – 7,0

De Rossi er fortsatt god han. Har en voldsom aksjonsradius og er en viktig brikke defensivt når Torino presser i starten av andre omgang, så vel som en viktig brikke når Roma presser på for seier. Leder en dampmaskin av en midtbane

Kevin Strootman – 7,0

Det er lite som er deiligere enn en knallhard midtbanespiller som også kan håndtere en ball. Ser alltid ut som han har god tid når han fører ball, men kvitter seg alltid med den i rette øyeblikk. Er kompromissløs i den defensive fasen. Scorer etter et dypt løp, noe vi gjerne ser mer av. Det beste med Kevin Strootman er at han har mye mer inne.

Michael Bradley – 6,5

Udinese-dødaren er alltid god å ha. Ordet solid har ganske sikkert blitt brukt om Bradley før, og det vil etter all sannsynlighet bli brukt igjen. Av naturlige årsaker ikke like dominant som sine makkere på midten. Trekk for å pådra seg et soleklart gult kort.

Alessandro Florenzi – 6,0

Jobber og sliter som vanlig, Alessandro, men den store uttellingen uteble i Torino. Ikke 100 % komfortabel med vingrollen enda og lider under å ikke ha en Totti å linke opp med når han kommer med ballen fra dypet, slik at han kan slå den fra seg tidligere uten å hindre framdrift. Erstattet av Dodó på tampen.

Marco Borriello – 6,0

Dårlig valg av knotter. Ikke så mange dårlige valg på banen, men han sliter med utførelsen. Jobber og sliter noen aldeles voldsomt, uten den store uttellingen. Vinner 66 % av luftduellene, men blir for omstendelig og treig langs bakken. Ingen takknemlig rolle å spille i denne kampen, men får for innstillinga.

Miralem Pjanic – 7,5

Romas beste etter undertegnedes mening. Du kan se på touchet til Pjanic at han er i sin beste form så langt i sin Roma-karriere. Ballen sitter limt til foten og han nærmest flyter over gresset som en ballettdanser. Flott assist til Strootman. Traff med 90, 8 % av pasningene sine. Har ingen problemer med å takle posisjonsomstillingen, prov på form.

Adem Ljajic – 7,0 (23′)

Spiller bare 23 minutter, men rekker på den tiden å være en av kampens beste spillere for Romas del. Utsøkt nærteknikk og driv som skaper umiddelbar ubalanse hos et Torino-forsvar som hadde hatt en rolig andre omgang til da. Noe trekk for at han ikke alltid vet når han skal spille ballen, samt ufarlige skudd (som riktignok var i nærheten av mål, jeg ser på deg, Marquinho). Visstnok ikke helt restituert etter forrige kamp og var derfor benket fra start. Kutte ned på Nuttela-forbruket?

Marquinho – 5,5 (17′)

Kommer inn for Benatia. Surrer seg borti ballen ved en haug av anledninger uten at det skjer noe mer enn at han havner i en klynge han ikke kommer seg ut fra. Prøver seg med noen skudd som var nærmere å havne i mål på Juventus Stadium. Faller, symptomatisk nok, når Roma er i ferd med å spille seg til sin siste sjanse. Bør være på ut-blokka til Sabatini.

Dodó (2′)

Spiller ikke lenge nok til å få vurdering. Fin på håret, som alltid.

Rudi Garcia – 7,0

Kudos for laguttaket. Velger Burdisso foran Romagnoli og Jedvaj og argentineren gjør en godkjent kamp. Manøveren med å kjøre Pjanic inn i angrepstrioen var meget vellykket. Har vanskelig for å se hva et innbytte av Marquinho skal gjøre for godt, men finner alltid ro i det faktum at Rudi ser han på feltet hver dag. Og da lurer man jo samtidig på hvor dårlig Gianluca Caprari må være.