Fernando aktuell for Roma?

Til sommeren går kontrakten til FC Porto sin brasilianske midtbanespiller ut, og ifølge agenten hans er Roma en aktuell kandidat som ny klubb for Fernando. Konkurransen om signaturen til spilleren vil nok imidlertidig være nokså hardt. Agenten hans Antonio Araujo skal ha sagt følgende til calcionapoli24: «Jeg prater ikke med Napoli nå, ettersom det ikke er riktig tidspunkt. Det er klart Napoli er interessert, men dette er bare normalt. Min klient er også interessert i Inter, Juventus og Roma. Alle de store klubbene i Italia.»

Videre forteller agenten at det ikke vil være aktuelt med en overgang i januar, men til sommeren er spilleren kanskje en av de aller heteste overgangsobjektene når det gjelder spillere med utgått kontrakt. Ifølge fichajes.net skal Roma i likhet med Napoli allerede ha vært i noe dialog med agenten til Fernando, og selv om akkurat det muligens skal taes med en klype salt, kan det i det minste virke som at det er genuin interesse fra Roma for spilleren.

Undertegnede tror midtbanespilleren kunne blitt en favoritt på Stadio Olimpico, og krysser fingrene for at den brasilianske midtbanespilleren velger Roma. For dem av dere som er interessert i å se litt på Fernando i aksjon, kan dette klippet fra youtube anbefales. Embedding er disabled, så videoen må åpens i YouTube: (Disclaimer: ca. verdens herligste klipp)

 

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=NCzK_vZE5cg[/youtube]