Plukk fra nyhetsbildet

Som nevnt i innledningen av gårsdagens samling av notiser, er det ikke veldig mye som skjer i Roma om dagen. Landslagspauser er rett og slett aldri veldig velkomne, og kanskje spesielt gjelder dette når man skal gjøre noe så nervepirrende som å forsvare en ledelse i Serie A i neste kamp. Dog kan det være godt for noen av spillerne i laget å få slikket sår og grodd skader, mens andre rett og slett bare trenger en pust i bakken. For andre igjen kan det være godt å komme seg bort fra presset som kan være en del av tilværelsen i hovedstaden.

Når det er sagt, dukker det daglig opp nye rykter som mildt sagt varierer når det gjelder troverdighet, men for moro skyld (og på grunn av mangel på alternativer) nevner vi noen navn som har dukket opp i samme setning som Sabatini og/eller Roma i løpet av de siste drøye 24 timene.

Begge lagen som for øyeblikket er under eierskap av Fenway Sport  Group, nemlig Liverpool og Roma, skal etter sigende være interessert i å hente Atletico Madrids 25-åring Adrián López. Spissen har slitt med spilletid etter at David Villa kom til klubben i sommer. Dette, i kombinasjon med Diego Costas fantastiske sesongåpning har gjort at López kun har fått starte to kamper så langt i år. Angivelig skal prisen ligge rundt 8-9 millioner euro.

Balkan er også representert i form av Nantes-spissen Filip Djordjevic, som så langt har vært en viktig bidragsyter for klubben som ligger på en fjerdeplass i Ligue 1 med hele 8 mål på 13 kamper denne sesongen. Ikke nok med dette, men Corriere dello Sport kan melde at det skal stå mellom Lazio og Roma. Djordjevics kontrakt går ut til sommeren, og han vil i tilfelle komme gratis om Roma skulle benytte muligheten.

Til slutt har Sampdorias spanske midtbanetalent Pedro Obiang blitt nevnt i dag.  Il Tempo melder at 21-åringen har en prislapp på rundt 10 millioner euro. Det har blitt ganske tydelig at Roma trenger andre alternativer på midtbanen enn Michael Bradley, og ting ligger til rette for at noe skal skje i januarvinduet. Det skal bli meget spennende å se hvem Sabatini til slutt retter blikket mot.

Har dere noen navn på ønskelisten i årets januarvindu? Hvilke plasser bør absoutt fylles opp? God helg!