Overgangsrykter

Det nærmer seg atter en gang januar og åpent transfervindu. Det innebærer en økning i rykter angående spillere som kanskje kan ankomme hovedstaden. De siste to januarvinduene har gitt oss navn som Marquinho og Torosidis, så gjenstår det å se om det kommende vinduet byr på like sexy overganger.

Her følger noen av navnene som har fulgt i samme åndedrag som Roma de siste dagene:

 

Javier Pastore- Den elegante argentineren ble linket til Roma en rekke ganger under sin tid i Palermo, men endte opp i nyrike Paris Saint Germain. Etter hvert som Leonardo har utvidet franskmennens offensive arsenal har hårfagre Pastore fått mindre spilletid enn han ønsker seg. Med VM i Brasil bare et drøy halvår unna kan et lån til Roma være løsningen. Sabatini kjenner Pastore fra sin tid i Palermo.

Juan Manuel Iturbe- En annen argentiner på blokka til Sabatini er Portos Iturbe. «Den nye Messi» er for øyeblikket på lån hos overraskelselaget Hellas Verona hvor han imponerer stort. Prisen på angriperen skal visstnok ligge et sted mellom ¢12 og ¢20 millioner. Mye forhandlingsrom der altså.

Sandro- Den skadeutsatte brasilianeren er for øyeblikket en del av en meget folksom Tottenham-midtbane. Roma ønsker å forsterke midtbanen ytterligere for å være mindre utsatt når én av de tre faste må ta seg en tur på tribunen eller behandlingsrommet.

Yohan Cabaye- Nok en knallhard midtbanespiller fra Premier League. Cabaye har, i likhet med Gervinho, jobbet med Rudi Garcia og kan være lysten på en gjenforening med sin tidligere sjef. Den solide franskmannen koster nok over ¢10 millioner.

Leandro Paredes- Argentinsk talent født i 1994 som spiller for Boca Juniors. Enkelte kilder har hevdet at den offensive midtbanespilleren allerede er klar for Roma og at det eneste som mangler er en signatur. Transferguru Gianluca Di Marzio er ikke like skråsikker, men fastholder at Roma er i førersetet. Villareal, PSG, Juventus og Monaco følger også med på spilleren som har samme agent som Erik Lamela. Sabatini vil gjerne «reservere» ham i januar for så å hente ham til Roma i sommer. Paredes har ikke EU-pass, noe den kjederøykende sportsdirektøren vil ha på plass. Boca vil ha ¢9 millioner, noe Sabatini foreløpig synes er litt høyt.

Danilo D’Ambrosio- Italieneren har en strålende sesong på venstrebacken til Torino og flere av Italias store klubber kan gjøre fremstøt i januar. For Romas del vil det være mest sannsynlig dersom man sender Dodó ut på lån.

 

Hva ryktes av spillere ut skal det vurderes å sende én av Tin Jedvaj eller Alessio Romagnoli ut på lån. Ingen av de har fått spilletid så langt i år og unggutta trenger erfaring. Det samme gjør Gianluca Caprari, som riktignok fikk sin sesongdebut mot Sassuolo sist. Sabatini skal også være lysten på kvitte seg med Marquinho, det seg være på lån eller permanent basis.

 

Hvem vil du at Roma skal forsterke med i januar? Ta debatten i kommentarfeltet!