Torosidis klar for VM!

 

Vasilis Torosidis og hans Hellas hadde skaffet seg et godt utgangspunkt i Athen da de reiste til Romania på tirsdag med 3-1 i bagasjen. Oppgjøret i Buceresti ble aldri noen faretruende opplevelse etter at Torosidis assisterte lagkamerat Mitroglou med en nydelig gjennombruddspasning midt i den første omgangen. Ti minutter ut i den andre omgangen scoret Roma-backen et av årets peneste selvmål da han smalt ballen i krysset bak egen keeper. Scoringen kan du se her. Flere mål ble det ikke i kampen og Hellas kvalifiserte seg dermed til VM med totalt 4-2 over Romania. Bogdan Lobont satt på benken under hele kampen for Romania.

 

En kort oppsummering av våre andre landslagsspillere som har vært i aksjon de siste dagene:

 

Maicon har spilt to kamper siden sist vi oppsummerte landslagsgutta og det har gått særdeles bra for høyrebacken som noterte seg for scoring under kampen mot Honduras på lødag og en matchavgjørende assist til Robinho under nattens oppgjør mot Chile som endte 2-1 i brasilianerens favør.

Kevin Strootman pådro seg et gult kort da hans landsmenn tok i mot Colombia til privatlandskamp i går. Kampen endte 0-0 og Nederland går dermed ubeseiret igjennom 2013. Vi får håpe at Strootman heller ikke taper med Roma med det første heller.

Michael Bradley spilte hele kampen for USA da de tapte 1-0 for Østerrike i Wien i går.

Verken Daniele De Rossi eller Alessandro Florenzi fikk spilletid under denne landslagspausen da Italia mandag møtte Nigeria i London. Kampen endte 2-2.

VM-klare Miralem Pjanic spilte hele kampen for Bosnia da Argentina ble for sterke i USA. Mandagens kamp endte 2-0 til søramerikanerne.

Tin Jedvaj åpnet scoringskontoen for Kroatia U21 da han satte ballen i nettet allerede etter tre minutter. Kampen mot Latvia U21 endte til slutt 3-1.