Torosidis ute i 2-3 uker

 

Vasilis Torosidis måtte forlate banen midt i andre omgang da hans Hellas tok seg til VM på bekostning av Romania. Etter å ha gjennomført undersøkelser på Triagoria de siste dagene kom AS Roma med en pressemelding om at høyrebacken har fått en smell i låret og vil være ute i 15-20 dager.

 

Angående skadesituasjonen til de andre spillerne er Gervinho tilbake for fullt og spilte mye for Elfenbenskysten forrige helg da de tok seg til VM og ivorianeren er endelig klar for å spille for Roma igjen etter skaden han pådro seg mot Napoli 18. oktober.

Mattia Destro sitt skademareritt begynner å få en ende og unggutten har de siste dagene trent for fullt med laget. Cagliari-kampen på mandag kommer nok (også) i tidligste laget for Destro som ikke har spilt en offisiell fotballkamp siden juni da U21-landslaget møtte Norge under EM.

Francesco Totti er på full vei tilbake, men trener fortsatt alternativt sammen med blant annet Marco Borriello. Totti er ventet tilbake om to uker da Roma drar til Bergamo for å møte Atalanta. Borriello sin skade er ikke like så alvorlig og det er muligheter for at han kan bli med i troppen som møter Cagliari på mandag.

 

Av den forventede lagoppstillingen fredag tyder det på at Gervinho går rett inn på laget for Marco Borriello mens Mehdi Benatia kommer tilbake fra karantene og sender Burdisso tilbake på benken. Ellers vil nok laget bli som sist kamp mot Sassuolo for to uker siden.