Il capitano snart tilbake i full trening!

Roma - Napoli

Etter at Francesco Totti måtte ut med en hamstring i høyre lår mot Napoli 18. oktober har Roma måttet slite under fraværet av en av tidenes italienske fotballspillere. Uten Totti i troppen har Roma ikke klart å score mer enn ett mål i en kamp, selv om laget har laget flest målsjanser i Serie A selv i Tottis fravær. Om det er fraværet av Totti på banen som gjør spillerne mindre effektive foran mål eller om det rett og slett er uflaks er vanskelig å si, men tallenes tale er klar.

Heldigvis kom det gode nyheter fra hovedstaden

Totti har vært på legesjekk og har blitt friskmeldt, skaden skal ha leget perfekt og Totti vil gradvis trappe opp treningen med laget fra i morgen. Om han blir klar til kampen på søndag mot Fiorentina er imidlertid usikkert da de første meldingene fra den italienske hovedstaden er at han mest sansynlig blir klar til kampen mot Milan på San Siro om to uker. At han blir å finne i troppen er heldigvis ikke utelukket og at han vil delta på treningene frem mot kampen mot Fiorentina er uansett positivt for et lag med dalende selvtillit etter en fire uavgjort på rad.