Addio Julio Sergio

Julio Sergio BErtagnoliASRoma.it meldte tidligere i dag at klubben og den brasilianske målvakten Julio Sergio Bertagnoli offisielt har terminert brasilianerens kontrakt med umiddelbar virkning. I utgangspunktet var Julio Sergio Roma-spiller frem til juni 2014 (nok en av Sensi-familiens fantastiske kontraktsforlengelser), men valgte allerede nå å forlate Roma slik at han kan returnere til Brasil.

Det begynner å bli veldig lenge siden Julio Sergio var å se på banen. De to siste sesongene har mannen med 49 kamper for Roma fungert som spøkelse på Trigoria, og de fleste har stusset på hvorfor han ikke har forlatt klubben tidligere. Veien fra heltestatus til søppelfyll ble kort for brasilianeren som under sesongen 2009-2010 var en av hovedårsakene til at Roma nesten tok scudettoen hjem foran nesen på Inter. Før dette hadde han kun vært å se på treningsfeltet. Sesongen 2010-2011 ble svært tung for målvakten som av Luciano Spalletti ble omtalt som «verdens beste tredjekeeper». Det gikk så dårlig at Julio Sergio mistet plassen mellom stengene for så å bli lånt ut til Lecce sesongen 2011-2012. Det ble heller ingen suksess og brasilianeren har ikke vært å se på en fotballbane siden 2012.

Roma-fansen vil først og fremst huske Julio Sergio for hans bidrag sesongen 2009-2010, herunder debuten mot Juventus og den utrolige redningen mot Stefan Mauri og Lazio. Resten av verden vil huske hans hjerteskjærende skrik da han måtte fullføre borteoppgjøret mot Brescia med brukket ankel. Vi koster på oss et par tilbakeblikk fra Julio Sergio Bertagnolis innholdsrike Roma-karriere.

Buona fortuna Julione!

Skrikene i Brescia:

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=rNQUBFHcKu0[/youtube]

Redningen mot Lazio:

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=o0ziBgLFGQ8[/youtube]

Hyllest fra ermes79:

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=artR1NPpTzI[/youtube]