Er dette neste sesongs drakter?

Pallotta og co. har som kjent gått drastisk til verks for å bli kvitt den ikke spesielt lukrative utstyrsavtalen Roma tidligere hadde med Kappa. Roma hevdet at det fantes feil med produktet/produksjonen og sa opp avtalen for deretter å signere med Nike. Nikes avtale med Roma starter først neste sesong, men draktene Nike har designet for giallorossi skal ha blitt vist frem på et privat sponsorevenement tidligere denne uka.

Reaksjonene på sosiale medier har ikke latt vente på seg og det ser ut til at flertallet av twitters romanisti håper at disse bildene ligger tett opp mot det som skal bli presentert før neste sesong. 10-årsavtalen AS Roma har signert med utstyrsiganten vil gi langt mer penger i kassa enn den tidligere avtalen med Kappa. Denne «mellomsesongen» er det Asics som leverer drakter og utstyr til Roma, dog uten bruk av sin logo.

Dette skal være neste års hjemme- og bortedrakt

Dette skal være neste års hjemme- og bortedrakt

Den nye bortedrakta skal være basert på bortedrakta fra 1963

Den nye bortedrakta skal være basert på bortedrakta fra 1963

Ønsker du at dette er draktene Roma skal bære neste sesong? Si din mening i kommentarfeltet!