Notiser og helgeunderholdning

Juleferien nærmer seg, og nye rykter om potensielle overganger formerer seg daglig. For Romas del ser de aller fleste ut til å være tilfeldige navn trukket opp av en hatt, men vi nevner noen, sånn for moro skyld, så får tiden vise om en eller flere av de faktisk har substans.

Juan Manuel Iturbe har vært strålende for Hellas Verona hittil denne sesongen, og angivelig skal Walter Sabatini og Roma være meget interesserte i å hente 20-åringen. Iturbe er for øyeblikket utlånd fra og eid av Porto, men skal etter sigende være tilgjengelig for kjøp av Verona selv for rundt €8 millioner etter endt sesong. For Roma, og alle andre klubber som skulle ønske å skaffe argentineren i førstkommende overgangsvindu, vil prisen lyde på nærmere €15 millioner.

Ajax sin danske 19-åring Viktor Fischer skal også være i Romas kikkert, da representanter fra hovedstaden skal ha vært tilstede på San Siro onsdag kveld for å overvære CL-kampen. Imidlertid skal også Juventus ha sendt noen menn nedover for å gjøre akkurat det samme. Fischer er en lynhurtig og teknisk venstreving som har vist svært lovende takter både under fjorårets og inneværende sesong.

Ellers tar vi et meget raskt avsnitt om de øvrige ryktene. Manchester United skal nå ha slengt Javier Hernandez med i budet i håp om å skaffe seg Kevin Strootman. Chelsea skal ha tilbudt Roma å kjøpe Demba Ba for €15 millioner, som nesten er det doble de selv betalte for Senegaleseren for et drøyt år tilbake. Til slutt har Pjanic kommet inn på temaet som er Edin Dzeko i et intervju nylig, hvor han legger vekt på viktigheten av at landsmannen får spilletid foran sommerens VM, og at Italia og Roma hadde vært et strålende sted for han å få nettopp dette.

Alle rykter til side, her er en video som virker strålende til oppladning foran Milan-kampen, selv om det er lenge til mandag og selv om man ikke er Muse-fan.

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=DFvtKIFAkjk[/youtube]

 

For spesielt interesserte er denne youtube-kanalen er for øvrig en jevn kilde til gode redigerte Roma-snutter.