Garcia: Med så mange sjanser burde vi ha vunnet.

Her er noe som ble sagt i «mix-zone» etter kampen mot Milan.

Rudi Garcia-milan

 

Rudi Garcia fortsatte mandag sin ubeseirede rekke som Roma-trener og var relativt fornøyd med ett poeng mot Milan:

«Med så mange sjanser burde vi normalt ha vunnet, men ett poeng i Milano er ikke dårlig. Når man leder to ganger må man gjøre det bedre defensivt. I kveld gjorde vi to tabber, men jeg er fornøyd med hvordan laget presterte; vi så et vakkert Roma i dag.»

Angående situasjonen med kapteinen var det gitt på forhånd at han og Destro skulle spille i hver sine deler av kampen:

«Vi vet at Totti ikke er klar for 90 minutter enda, akkurat som Mattia (Destro) og jeg bestemte meg for å splitte dem i hver sin omgang. Det er gode nyheter at kapteinen er tilbake for med han er vi et bedre lag.»

Dodô gjorde en brukbar kamp idag og det står ihvertfall ikke på ambisjoner for unggutten som drømmer om VM på hjemmebane neste år:

«Vårt mål er å komme tilbake til Europa, ambisjonene er forskjellige men er det en ting som er klart så er det at vi skal tilbake til Europa. VM neste år ville vært en drøm.»

Juventus dro nok en gang fra Roma og ligger nå fem poeng foran Roma, en spiller som allerede har begynt å se frem i mot toppkampen på nyåret er målscorer Strootman:

«Vi viste at det ville være en tøff kamp i dag, vi gav vårt beste og vi fortjente tre poeng. Nå må vi vinne den neste kampen og starte det nye året med Juventus-kampen.»

Til slutt kan vi ta med Mehdi Benatia som pådro seg en liten blåveis etter en albue fra Balotelli, noe marokkaneren tar med knusende ro:

«Det var en god kamp, det (blåveisen) er sånt som skjer, ikke noe problem.»