Forhåndsomtale Roma-Catania

Årets siste kamp for Roma er mot øyboerene fra Catania imorgen klokken 15.00. Foruten å være et av ligaens minst sjarmerende lag, er også Catania i skrivende stund ligaens svakeste. På 16 kamper har «Gli Elefanti» kun samlet sammen 10 poeng, som gjør at de er 4 poeng fra trygg grunn. Juventus har klart å få en luke til Roma på hele 5 poeng, og dermed bør ikke Garcias menn bidra med noe nødhjelp til Catania.  Sist man tok 3 poeng hjemme mot Catania var i 4-2-seieren tilbake i januar 2011. Da var det Marco Borriello og Mirko Vucinic som delte matchvinner-tittelen med to scoringer hver. Mest gledelige minne er den fantastiske 7-0-kampen i november 2006.

De har alle forlatt oss, men her er spillerene som var med sist Roma slo Catania.

De har alle forlatt oss, men her er spillerene som var med sist Roma slo Catania.

Catania har tapt alle sine 6 bortekamper, mens Roma har vunnet 4 og spilt 2 uavgjort hjemme i den evige stad. Statistikken tilsier at dette skal bli en grei skuring, men det tenkte de fleste før Sassuolo kom på besøk og. Strootman og De Rossi er suspenderte som følge av gult kort i forrige kamp, hvilket ikke kunne passet bedre med tanke på at neste motstander er serieleder Juventus.

Forventede lagoppspillinger:
ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Dodo; Pjanic, Bradley, Florenzi; Ljajic, TOTTI, Gervinho

Catania (4-3-3): Frison; Peruzzi, Legrottaglie, Rolin, Biraghi; Izco, Guarente, Plasil; Castro, Bergessio, Barrientos.

Hvilket betyr at det ikke blir noe gjensyn for fjorårets storsjarmør Panagiotis Tachtsidis.

Kampen har avspark 15:00, og du kan se den på C More Fotball. DAJE!