Roma nærmer seg Iturbe

Juan Manuel Iturbe Alévaros har gjort det aldeles strålende så langt denne sesongen for overraskelseslaget Hellas Verona. Argentineren, født i 1993, som på grunn av sin beskjedne høyde (169cm) og frekke teknikk har fått tilnavnet «den nye Messi», har tidvis lekt seg offensivt for det nyankomne Serie A-laget. Trolig delte ikke hans klubb Porto denne oppfatningen om hans potensial, og sendte ham på lån til Hellas Verona med en utkjøpsklausul på relativt beskjedne ¢15 millioner.

Denne summen er dog litt over budsjettet til Hellas Verona. Hellas har derfor lett etter en klubb de kan kjøpre Iturbe sammen med, slik at han kan bli deleid mellom Verona-klubben og et annet lag. Det ser ikke ut til at de har greid å finne en klubb som ønsker å være med på et slikt spleiselag. Derimot skal Roma være villige til å betale for hele gildet og dermed sitte igjen med Iturbe som 100 % Roma-spiller til sommeren. Sabatini ønsker rett og slett å finansiere et Iturbe-salg fra Porto til Hellas. Så vil Iturbe da trolig gå umidellbart videre til Roma og Trigoria.

Til sommeren er definitivt tiden å handle dersom man har troen på den rappe argentineren. Dersom opsjonen ikke blir utnyttet reiser han tilbake til Porto hvor han vil ha en utkjøpsklausul på pene ¢60 millioner. Dermed ser det ut til at Sabatini ikke bare sitter på kontoret og planlegger hva han skal foreta seg nå i januar, men kjederøykeren har allerede planer for sommeren. Overgangsmål #1 skal altså være Juan Manuel Iturbe.

[youtube height=»HEIGHT» width=»WIDTH»]http://www.youtube.com/watch?v=vMhhW70Q2n4[/youtube]