Notiser

På søndag sparkes 2014 i gang igjen for Romas del når laget drar til Torino for å spille mot serieleder Juventus. Foruten Balzaretti har Rudi Garcia en relativt skadefri tropp å velge mellom, men Florenzi kan se ut til å miste kampen grunnet ryggproblemer. Midtbanespilleren har hvert fall ikke trent for fullt i dag, men man skal ikke utelukke at han er tilbake igjen til søndag.

Marquinho har slitt med spilletid for Roma denne sesongen, og har muligens slitt enda mer med å imponere de gangene han har fått sjansen. Genoa skal være interessert i brasilianeren, og ifølge laroma24.it skal klubbene ha vært i samtaler allerede. Den samme nettsiden melder at Preziosi og Sabatini skal møtes igjen i morgen i Milano for å diskutere en overgang.

Spillere som har blitt nevnt å kunne være på vei inn portene på Trigoria er Alexander Büttner (Man Utd), Danilo D’Ambrosio (Torino), Giacomo Bonaventura (Atalanta) og Radja Nainggolan (Cagliari). Sistnevnte gikk det sterke rykter om i romjulen, men det har ennå ikke kommet noe solide uttalelser rundt en overgang. Når det kommer til Torinos Danilo D’Ambrosio har det vært prat om en byttehandel som vil involvere Gianluca Caprari, men igjen er det veldig lite å hente bortsett fra løse rykter. Caprari har dog slitt med spilletid, noe som ikke vil bli bedre dersom Roma henter inn flere offensive spillere i januar. I den sammenheng bør det nevnes at det har vært prat om et lån av tidligere Palermo-spiller Javier Pastore fra PSG, noe de fleste som har sett argentineren i Serie A tidligere nok vil være meget positive til.

 

Etter en romjul hvor det virket som at Sabatini var ekstra hissig på julegrøten har ryktene med andre ord roet seg betraktelig ned, men det vil nok overraske om det ikke blusser litt opp igjen i løpet av den neste tiden. Med bare 5 poeng opp til serieleder Juventus er det ikke fryktelig mange omrokkeringer som skal til for å skape en tropp som virkelig kan befeste sin stilling blant topplagene i Serie A.

 

Søndag smeller det når de to topplagene møtes i nord-Italia, og vi krysser fingrene for en god start på 2014!