ASRoma.no søker nye skribenter!

Dette er asroma.no

Etter å ha sett dagens lys sommeren 2006 har ASRoma.no raskt utviklet seg til å bli et av de mest populære og oppdaterte nettstedene for italiensk fotball i Norge og blir jevnlig sitert i både norsk og utenlandsk media. Sommeren 2010 så også  Roma Club Norvegia, den offisielle norske supporterklubben for AS Roma, dagens lys som en følge av aktiviteten rundt nettstedet. Januar betyr nye muligheter til å styrke stallen også for oss. Vil du være med på laget?

Hva gjør en skribent?

Som skribent for ASRoma.no får du bl.a. mulighet til å skrive forhåndsomtaler og kamprapporter til Romas kamper, generelle nyheter og artikler rundt klubben. I tillegg er man med på å bidra på våre kontoer på sosiale medier i form av Facebook og Twitter. Hele redaksjonen deltar i arbeidet med å oppdatere profiler nettstedet/supporterklubben har på disse. Det legges opp til at skribentene skal få utholde seg tilnærmet fritt. Nye skribenter vil bli fulgt opp innledningsvis av sidens ansvarlige redaktører (Hans-Martin og Knut).

Hvem kan søke?

I utgangspunktet kan alle norske romanisti søke. Noen forutsetninger må imidlertid være tilstede for å bli vurdert. Disse er:

– Du må ha tid til å kunne delta fast. Med fast mener vi at du må påregne å kunne skrive minst én sak på siden av større eller mindre omfang ukentlig. I så måte er det fordelaktig om man er student, evt. vet at man faktisk har tid til å bidra fast på sidene våre, slik at ikke det for ofte blir for mye som må delegeres til andre.

– Du må holde en relativt høy språkstandard i artikkel/nyhets-sammenheng. Gode kunnskaper i engelsk er en stor fordel.

Alle søkere oppfordres til å legge ved en egenprodusert nyhetsartikkel eller artikkel til søknaden.

Øvrig informasjon

ASRoma.no drives på frivillig basis, så det er med andre ord ingen godtgjørelse for å bidra. Til gjengjeld får du verdifull erfaring med å skrive nyhetssaker på nett og være del av en redaksjon, samt muligheten til å bidra rundt et emne man er oppriktig interessert i.

Fristen for å søke er 31. januar.

Søknad sendes til: webmaster@asroma.no.

Øvrige spørsmål kan rettes til hansmartin@asroma.no, eller legg igjen en kommentar i kommentarfeltet.

Vi håper å høre fra deg!