Tre unge sør-amerikanere på vei inn

Vinterens overgangsvindu har ikke vart en uke enda, men Walter Sabatini jobber som aldri før. I går ble Radja Nainggolan klar og signeringene skal etter planen fortsette å komme i løpet av neste uke. Hele tre unggutter er på vei inn i klubben.

 

abner, sanabria, paredes

Leandro Paredes

Boca Juniors sitt stortalent Leandro Paredes landet i går i den evige stad og er på vei til å signere en 18 måneders lang lånekontrakt. Roma skal etter rapportene betale 250 000 euro for låneavtalen med en opsjon på €4,5m.

«Jeg kan nesten ikke vente på å spille sammen med Totti, Roma er et fantastisk lag.»

Dog har ikke argentineren europeisk pass og Roma har brukt sin kvote for ikke EU-spillere for sesongen. Det er dermed ventet at Paredes drar på lån til en annen Serie A-klubb ut sesongen. Mest sannsynlig vil lånet gå til Sassuolo, men også morgendagens Coppa Italia-motstander Sampdoria og Cagliari har plass i klubben til en «utlending».

«Ærlig talt vet jeg ikke hvor jeg kommer til å tilbringe de neste månedene, men jeg vet jeg må gjøre alt jeg kan for at Roma til slutt skal utnytte opsjonen.»

 

Toni Sanabria

17 år-gamle Toni Sanabria har vært et hett navn i ryktespalten til flere storklubber de siste månedene, men i det siste har det kun stått om Arsenal og Roma for Barcelona-spilleren. Flere medier melder nå at Sanabria skal ha valgt Roma som hans neste arbeidsgiver.

Sabatini skal ha prøvd over lengre tid å få senket prisen på spissen som har en utkjøpsklausul på €3M uten å lykkes. Det er dermed ventet at Roma kommer til å kjøpe ut Sanabria fra Barcelona. Overgangen er ventet å skje i slutten av denne uken.

OPPDATERT! Sanabria uttalte følgende til Radio Monumental: «Roma har brukt utkjøpsklausulen. Jeg vil ikke spille der på 6 måneder, men vil bli lånt ut til en annen Serie A-klubb.»

Abner

Den 17 år gamle venstrebacken Abner spiller til daglig i Cortiba og har lenge vært linket til Roma, men etter et intervju med Gazzetta dello Sport feiet brasilianeren selv all tvil til side:

Kan vi si at du er en Roma-spiller?

«Nesten, det er kun noen små detaljer som gjenstår»

Abner sier i resten av intervjuet at han ikke kommer før til sommeren, men at sjansen for å se han i Roma-drakten er veldig store og han gleder seg til å spille med Maicon. Prisen på unggutten er det ikke kommet noen store indikasjoner på.

«Det er noen andre klubber som er interessert i meg, men jeg vil til Roma.»

 

 

Hva tror du om disse ungguttene?