Offisielt: Michael Bradley til Toronto

Torsdag kveld offentliggjorde Roma at Michael Bradley hadde blitt solgt til Toronto FC etter 1,5 år i klubben.

bradleynuovo

 

Etter å ha tilbragt sine siste 8 år i Nederland, England, Tyskland og Italia er nå Europa-eventyret over for denne gang for den 26 år gamle amerikaneren. Roma mottar 10 millioner dollar(€7,35M) for overgangen i tillegg til noen ekstra bonuser og det ryktes om at det skal arrangeres en (ny) treningskamp mellom lagene.

En overgang for Michael Bradley var svært nærliggende etter at Roma signerte Radja Nainggolan i går og amerikanerens vei til en startoppstilling for il Giallorossi ble for lang.

«Han har gjort sitt valg, på to dager greide Toronto og gjennomføre avtalen. Han har vurdert det lenge, men valget ble til slutt gjort på grunn av endringer på overgangsmarkedet (Nainggolan).» Fortalte Bradleys agent Alberto Faccini.

Rudi Garcia selv sa etter seieren mot Sampdoria at det var Bradleys eget valg og forlate klubben og at det skuffet franskmannen: «Bradley ville dra og vi kan ikke holde på en spiller som har lyst til å forlate klubben. Jeg er skuffet, men aksepterer at han har lyst til å spille mer. Det er vanskelig å finne plass på midten i vårt lag, og det ble enda hardere konkurranse med Nainggolan på plass.»

Bradley kom fra Chievo sommeren 2012 for en verdi på €3,75M og etter 1,5 år i klubben fikk Bradley 46 kamper i Roma-drakten og kom seg på scoringslisten ved to anledninger.