Forhåndsomtale: Roma-Genoa

Roma er svært lystne på å revnasjere forrige rundes nederlag når Andrea Bertolacci og Genoa gjester Olimpico på søndag.

UC Sampdoria v AS Roma - Serie A

 

Etter å ha slikket sårene etter sesongens første nederlag er kun seier godt nok mot et Genoa som er på niendeplass på tabellen. Gjestene har kun vunnet to av sine bortekamper denne sesongen og siden opprykket i 2007 har ikke Genoa dratt fra Olimpico med poeng når Roma har vært motstander.

Totti uttalte på sin personlige hjemmeside at Genoa er et lag Roma respekterer, samtidig som Roma er klar over sine kvaliteter og at tre poeng er målet. Castan og De Rossi er ikke tilgjengelig på grunn av karantene. Burdisso vikarierer mest sannsynlig for Castan, mens Nainggolan muligens tar De Rossis plass. Adem Ljajic er også suspendert etter at han fikk sesongens fjerde gule sist og Florenzi kommer nok tilbake i startoppstillingen etter 3 kamper på benken. Balzaretti er fremdeles ikke klar for spill, så Dodo fortsetter som venstreback.

Søndagens motstander har klatret opp på øvre halvdel av tabellen etter at de slo Sassuolo 2-0 hjemme i forrige runde. Det er ikke ventet at trener Gian Piero Gasperini gjør mange eller store endringer på laget som vant forrige helg, bortsett fra at Alberto Gilrdino (suspendert) går ut og at erstatteren hans mest sannsynlig blir Emanuele Calaio.

 

Form: Roma (U V U V T) Genoa (U T U T V)

Forrige sesong: Roma 3 – Genoa 1

 

Sannsynlige lagoppstillinger: 

Roma (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Burdisso, Dodo; Pjanic, Nainggolan, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho

Sampdoria (3-4-3): Perin; De Maio, Marchese, Manfredini; Vrsaljko, Biondini, Matuzalem, Antonelli; Konate, Calaio, Bertolacci.

 

Avspark er klokken 15:00 og kampen vises på C More Fotball.