VIKTIG: Billettinfo Lazio – Roma 9. februar

Det har i det siste kommet en del henvendelser om billetter til førstkommende Roma derby, foreløpig oppsatt til søndag den 9. februar 15:00. Vi har forhørt oss med A.I.R.C og billetter vil etter all sansynlighet være tilgjengelige, men nøyaktig pris og sektor vil de ikke kunne garantere før kamptidspunktet fastslås endelig og billettinformasjon kommer ut fra AS Roma. Men de kan sansynligvis ordne oss billetter i enten Monte Mario eller Distinti sud Ovest, pris vil ligge i samme klasse som de andre storkampene, typ Juventus, Milan, Inter. ( mellom 35 og 120 euro)

Balzaretti-2

Det vi har fått informasjon om er hva som må til for å sikre oss billetter til kampen. Alle de som ønsker billetter til kampen må sende inn følgende til erlend@asroma.no innen fredag 17. jannuar klokken 15:00.

Fullt navn, fødselsdato og fødselssted, samt en scannet kopi av pass til alle som ønsker billetter. 

Når bestillingen blir bekreftet så vil vi sende betalingsinformasjon til samtlige på listen. Billettene vil kunne hentes ved stadion før kampstart fra ca 2 timer før kampstart fra en av A.I.R.C.s medarbeidere.

Hvis det blir stemning for det vil vi se på muligheten for å møtes i Roma før/etter kampen, muligens dra samlet mot stadion. Andre spørsmål kan henvendes til erlend@asroma.no

Lazio merda!