Mercato Roma 14/1

asdfOvergangsvinduet er over oss og som vanlig er det heftige spekulasjoner rundt alt og alle. Foreløpig har Radja Nainggolan ankommet fra Cagliari, mens Michael Bradley har vendt nesen for hjem for spill i MLS og Toronto FC. Her følger en kjapp oversikt over dagens mest aktuelle rykter.

Angriperen Valmir Berisha (ikke Valon eller Veton) er ventet å bli klar i løpet av torsdagen. Roma betaler svenske Halmstad omlag 350.000 euro for overgangen. En annen angriper på vei inn er Antonio Sanabria som kommer fra Barcelona B. Det har vært noen uklarheter vedrørende en klausul i paraguyanerens kontrakt, men partene skal nå ha kommet til enighet og spilleren er i Roma for å fullføre avtalen.

Andre spillere på vei inn kan være Caner Erkin fra Fenerbache, og noe mer usannsynlig Nemanja Vidic fra Manchester United. David Moyes skal være i ferd med å sikre seg Davide Astori fra Cagliari, noe som visstnok skal kunne åpne for at serberen på utgående kontrakt kan forlate klubben fra Nord-England allerede nå. Dette må tas med en saltstøtte.

På vei ut skjer det også saker og ting. Marco Borriello er åpenbart på vei bort etter lite spilletid og enda færre mål denne høsten. Inter og Genoa er de to mest sannsynlige destinasjonene, med West Ham som en potensiell outsider. Dersom Borriello går kan det bli aktuelt å låne inn romanistaen Davide Moscardelli fra Bologna siste halvdel av sesongen. Gianluca Caprari sin femtid i Den evige stad virker også svært usikker med Pescara som sannsynlig destinasjon for kantspilleren.

Endelig nevner vi at Roma skal ha avslått et bud fra Werder Bremen på fjorårets eneste januarsignering, Vasilis Torosidis.