Garcia om gårsdagens seier, Ljajic og Michel Bastos

C_3_Media_1728134_immagine_obig

Rudi Garcia snakket med Sky Sport Italia etter 3-0 seieren over Livorno.

Som i høst klarte ikke Livorno denne gangen heller å stjele poeng fra Roma. Seiren var Romas tredje seier på rad (Coppa Italia inkludert).

– Vi får se hva fremtiden bringer, frem for alt til neste kamp mot Verona, noe som kommer til å bli svært vanskelig. Akkurat nå er jeg fornøyd med denne seieren, siden vi scoret tre mål uten å slippe motstanderen til mange sjanser.

På grunn av kvartfinalen mot Juventus i Coppa Italia førstkommende tirsdag, valgte Garcia å hvile Totti, Maicon og Florenzi fra start.

– Ingen kamp er vunnet før den starter, så jeg likte å se Roma fullt konsentrert på Livorno og Serie A.

 

Ljajic på scoringslisten

Mot Livorno scoret Adem Ljajic sitt første mål i Serie A siden september i fjor og Garcia har tro på den serbiske spissen.

– Han er fortsatt ung og kan vokse en god del, blant annet kan han bli sterkere fysisk. Vi ser at han forbedrer spillet sitt kamp etter kamp og jeg har flere unge spillere som han som har gode forutsetninger for å bli enda bedre i fremtiden.

 

Bastos på vei inn

Garcia bekreftet også at Roma er i ferd med å snappe Michel Bastos foran nesen på Napoli. Han er ventet å ankomme Roma i kveld for å gjennomføre den medisinske testen. Hvis alt går etter planen skal han i morgen signere en kontrakt som gjør han til Roma-spiller de neste seks månedene.

– Det er ikke helt klart enda, men forhandlingene går fremover. Han er en allsidig spiller, noe jeg er interessert i. Han kan spille på høyre og venstre, har et godt skudd, god teknikk og kan også spille venstre back, så vi er dekket på mange forskjellige områder.

Garcia har fulgt Bastos siden har forlot Lille, gjennom Lyon, Schalke og Al Ain.

–  Jeg har alltid snakket med han og visste at dette var en mulighet for oss. Fremfor alt er han veldig ivrig etter å komme tilbake til Europa, så jeg er fornøyd. Han er ikke bare en spiller på et topp nivå, men også en god mann.