Conte tydelig irritert

C_4_articolo_2022334_upiImagepp

Antonio Conte følte ikke at Juventus skulle fått sitt mål annulert i Coppa Italia-tapet mot Roma.

Federico Peluso trodde han hadde sendt Juventus i ledelsen rett etter pause, men linjedommeren hadde allerede løftet flagget fordi innlegget fra Mauricio Isla hadde vært utenfor banen.

 

– Kanskje det er bedre at det skjedde mot oss

– På opptakene ser det ut som om ballen er en meter i spill, minst. Se på ballen og hvor tverrliggeren er, den ser ut til å være i spill. Jeg gjentar, dommere kan gjøre feil, men det ser ut som den er inne og vel så det.

– Se på reaksjonene til Romas spillere, som ikke protesterte, det ser ut som de er velsignet når linjedommeren løfter flagget. Kanskje det er best at det skjedde mot oss, prøv å forestill deg det kaoset det ville blitt med folk som snakker om at vi får hjelp, sa Conte.

 

Barzagli ville ikke kommentere

– For å være ærlig, så tror jeg ikke en spiller skal kommentere dommerens avgjørelser. De ser annerledes på banen enn man gjør på TV. Jeg har ikke sett situasjonen, så jeg vil ikke kommentere den, fortalte Barzagli.

 

– Jeg håper han gjorde en riktig beslutning

Daniele De Rossi klarte ikke å se at ballen var ute av spill da Juventus trodde de hadde tatt ledelsen i begynnelsen av andre omgang.

– Den virket ok for meg på banen, men jeg vet ærlig talt ikke, jeg hadde en annen vinkel enn linjedommeren. Jeg håper han gjorde en riktig beslutning. Noen ganger får vi hjelp, andre ganger blir vi straffet, det må vi leve med.

– Hvis jeg skal være ærlig, hadde jeg vært på det andre laget i den situasjonen, så ville jeg har protestert kraftig, fordi fra min posisjon så ser man ikke om den er ute av spill eller ikke, sa en ærlig De Rossi.

 

Screen Shot 2014-01-22 at 11.55.38