Gruppetur våren 2014 – Informasjon og påmelding

Vi annonserte allerede i høst at styret i RCN hadde valgt Roma – Milan  27. april som kamp for årets offisielle gruppetur og at det ville komme mer informasjon på nyåret. Nå er det nye året her og Roma gjør det ikke akkurat dårlig om dagen, det må da hjelpe på når vi håper å kunne slå rekorden på 45 reisende fra to år tilbake.

I tillegg til selve kampen jobber vi med å sørge for diverse aktiviteter i løpet av helgen derav noen av alternativene vi jobber med er; Primavera-kamp på Trigora, besøk av Roma Club Testaccio, besøke den aktuelle AS Roma utstillingen og guidet tur på Olimpico. Dette blir i tillegg til den faste RCN middagen i Trastevere og påfølgende «rangling».

Fellesmiddag på "Il Ciak" Trastevere

Fellesmiddag på «Il Ciak» Trastevere, 2011

 

Påmelding:

For påmelding ber vi deg fylle ut informasjon i DETTE DOKUMENTET samt skrive en bekreftelse på e-post til erlend@asroma.no med navn på de du har skrevet inn i påmeldingsskjemaet. Minst èn av de påmeldte må være medlem.

Skriv dere også gjerne inn i Eventen på facebook.

Billettprisen vil være 77€ for voksne og 47€ for barn under 14 på Tribuna Tevere.

Viktig: Roma Club Norvegia tar ikke ansvar for reise og opphold, dette er noe den enkelte må sørge for på egenhånd. Vi anbefaler også å bestille reise og opphold fra fredag 25. til mandag 28. da kampen muligens vil bli spilt lørdag eller søndag kveld, kamptidspunktet er enda ikke bekreftet.