Mercato-nytt: 23/1-14

Tidligere Schalkespiller Michel Bastos har signert for giallorossi og allerede rukket å få være en «ultra» under tirsdagens Coppa kvartfinale, er noe de fleste har fått med seg. Bastos er på lån for den nette sum av 1,1 mllioner euro, med opsjon for kjøp på 5,3 millioner euro.

Michel Bastos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samtidig verserer det som vanlig på disse tider masse rykter om flere overganger.

«Det er en ære å være linket mot Roma» Dette fortalte Auxerre angriperen Paul-Georges Ntep, til den italienske sportsavisen La Gazezetta dello Sport. «Hvis jeg fikk telefonen, ville jeg ikke tenkt meg om to ganger.»

Likevel viste det seg idag at dette ikke er en sansynlig overgang.
Til tuttomercatoweb.com, skal Nteps agent ha sagt at det ikke har vært noen kontakt mellom han og Sabatini.

Paul-Georges Ntep

 

 

 

 

 

 

 

Fra calciomercato.com kan man lese om at barcelona er et hett tema i korridorene på Trigoria om dagne. Det er ikke bare ungdomslaget til den katalanske klubben Sabatini og hans menn har hatt i mente.
«Jeg hørte dem snakke om det, men jeg tror ikke det er noe sansynlighet for det.» Martin Montoya’s agent, Josep Maria Orobitg, til Caliciomercato.com om Barecelonas høyre-back’s mulige overgang til hovedstadsklubben.

Martin Montoya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

calciomercato.com kan også melde om aktivitet hos Pablo Osvaldos nåværende klubb.
Gaston Ramirez har gjennom sin agent Pablo Betancourt uttalt at han vil tilbake til Italia. Dette etter svært begrensede muligheter til videre utvikling hos Southampton.
Det ryktes derfor om overgang til Roma for Ramirez, hvor klubben risikerer å få til en god avtale på grunn av Ramirez sterke ønske om å få spille i VM.

Roma har ingen «non-EU» plasser igjen, noe som gjør at om de signerer spilleren, vil Uruguayeren mest sansynlig, bli lånt ut til sin gamle klubb Bologna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

javier Pastore

Det aller siste ryktet som verserer for øyeblikket, omhandler PSG-stjernen Javier Pastore. Kommentatorduoen til RAI 1, kunne under Roma – Juventus kampen sist tirsdag, melde om et sansynlig bytte mellom Roma og PSG. Pjanic mot Pastore. Garcia har allerede vært på pletten og meddelt at dette ikke er tilfelle. Om Roma signerer Pastore blir det gjennom et kjøp, og ikke med et bytte av bosnieren.

«Roma gjør det veldig god i ligaen, og er et fantastisk lag! Om de ringer meg, så får vi se.» PSG-stjernen til Fox Sport.