Mercato Roma 23/1

imgresVanligvis begynner vi slike spalter med hvem som er på vei inn. I dag er imidlertid den største nyheten at Nicolas Burdisso ifølge Sky Sport har signert for Genoa til og med sesongen 2015. Argentineren fortsetter dermed i Italia, men denne gangen langs kysten i Liguria. Han forlater Roma i et forsøk på å få mer spilletid foran sommerens VM. Overgangen er forventet å bli gjort offisiell innen utgangen av uken.

Burdissos erstatter ligger ann til å bli Evertons John Heitinga. Nederlenderens kontrakt løper ut til sommeren og han vil derfor kunne være tilgjengelig nå for en redusert pris. Laroma24 melder at alternativet kan være Sao Paolos brasilianske midtstopper ToloiEt siste alternativ virker å være Atletico Madrids Toby Alderwield.

En annen som lenge har vært på vei ut er Marco Borriello. Den tidligere italienske landslagsspissen har en skyhøy gasje takket være den tidligere Sensi-administrasjonen, og nå ligger West Ham best ann til å videreføre denne. Genoa kan imidlertid også her komme på banen dersom Gilardino skulle velge å flytte på seg, mest sannsynlig tilbake til mathovedstaden Bologna.

Det har også være mange rykter rundt Miralem Pjanic og Marquinho i dette overgangsvinduet. PSG skal være mer enn keene på Pjanic, men Roma-president James Pallotta skal ha satt ned foten for en overgang. Hellas Verona vil på sin side styrke håpet om å holde seg i den øverste divisjonen med Marquinho. Sistnevnte har vært lite å se på banen for Roma denne sesongen.

ASRoma.no følger avslutningen på overgangsvinduet den kommende helgen og uken.