Kveldsnytt, 24/1

Først of fremst kan vi melde at Nicolas Burdissos overgang til Genoa har blitt sluttført. Presse var ikke sent ute med et intervju, hvor ‘Scarface’ uttalte at han følte at avgjørelsen fra både hans egen og klubbens side var den riktige, og at tiden var inne for å gå videre, samt at det hovedsaklig var på eget initiativ.

Når det gjelder Marco Borriellos annonserte låneavtale med West Ham, er det fremdeles ikke blitt gjort offisielt fra noe som helst hold som vi er klare over, men det ble allerede i går meldt at kun kvinnebedårerens signatur mangler for at Roma skal kunne kutte ned betraktelig på lønningsutgiftene.

Ellers har klubben annonsert i dag at noen av de mer kjente romerske ungguttene sendes ut på lån resten av sesongen. Gianluca Caprari går til Pescara som del av en deleieavtale verdt omtrent 1,5 millioner euro. Pescara har imidlertid også returnert Giamarrio Piscitella og Federico Viviano til hovedstaden. Roma har kjøpt opp Pescaras andeler i Piscitella for 1,5 millioner euro, og vil bli værende i troppen iallfall inntil videre. Viviani sendes derimot rett ut på lån igjen til Latina, som i øyeblikket ligger omtrent midt på tabellen i Serie B.

Alessandro Crescenzi har blitt utlånt til Novara for andre gang i karrieren, til sin tilsynelatende store gleder, da han uttaler at han ser frem imot å hjelpe laget opp fra nedrykksplass i Serie B. Til slutt kan vi melde at Tomas Svedkauskas vil bli med Caprari til Pescara etter å ha tilbrakt et halvår med Lega Pro-laget Paganese.

Helt til slutt har vi noen tristere nyheter. Federico Balzaretti var tidligere i dag på operasjonsbordet. Operasjonen var for brokk, en tilstand som i november feilaktig var diagnostisert som intet mer en en lyskeskade. Inngrepet var imidlertid vellykket, og Balza vil sannsynligvis være klar for full trening igjen om 6-8 uker. Vi ønsker god bedring!