En veldig rolig notismandag

 

Antonio Sanabria har så og si vært klar for Roma de siste ukene, men først i dag satt den unge spissen seg på flyet fra Barcelona noe han selv bekreftet på instagram. Planen er at Sanabria skal bli lånt ut til Sassuolo ut sesongen før han tilslutter seg Roma til sommeren. En kan også nevne at den andre unggutten som er klar Leandro Paredes blir mest sannsynlig lånt ut til Chievo.

En annen unggutt Sabatini er interessert i å hente før overgangsvinduet stenger (fredag kl. 19.00) er den tyrkiske 20-åringen Salih Ucan fra Fenerbache. Hans agent avviser at Roma har tatt kontakt, men hvis overgangen skulle falle på plass vil han også bli lånt og destinasjonen skal evt. være Sampdoria.

Marquinho ser ut til å fullføre sesongen hos Hellas Verona etter veldig lite spilletid for Roma denne sesongen.

Johnny Heitinga så lenge ut til å bli en erstatter for Burdisso som har dratt til Genoa, men det ser nå ut som nederlenderen er på vei til Galatasaray.

Selv med kun to innhopp denne sesongen vil Federico Ricci bli i Roma i følge hans agent. Unggutten har blitt linket til blant annet Crotone, men etter utlånet av Marco Borriello har veien til flere innhopp blitt kortere.

Angående Marco Borriello skrev han på twitter i dag at han ser frem til en ny utfordring og at han skal gjøre alt for hans nye arbeidsgiver. Borriello ble for ordenhets skyld klar for West Ham i går på lån, en avtale som Roma får 0,7 millioner euro for.

En som dro fra Premier League til Serie A i sommer var Gervinho som uttalte til ANSA at han dro til Roma for å vinne trofeer, ettersom han så det som veldig vanskelig å vinne med hans tidligere klubb Arsenal; «Det er ingenting bedre enn å vinne trofeer og det var grunnen til at jeg dro til Arsenal, men det gikk ikke. Nå er jeg i Roma hvor vi har gode muligheter til å vinne i år og de kommende årene. »

En annen som er gira på å vinne trofeer er Morgan De Sanctis som uttalte i dag at det ville vært fantastisk og være det første italienske laget med en sølvstjerne på drakten.

Overgangsvinduet stenger som kjent på fredag kl 19.00 og vi følger selvfølgelig ryktene frem til da. Slik det ser ut nå skal en ikke forvente de største overgangene inn til Roma som startet med hele 8(!) spillere i går som hadde kommet inn det siste året.